Klantenservice
0

Fremostock

Fermostock is een universeel rekkensysteem op basis van modulaire elementen. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Het kenmerkt zich door een zéér eenvoudige montage, makkelijk onderhoud, héél goede weerstand tegen corrosie, goede stabiliteit en grote flexibil Toon meer

0 Producten

Geen producten gevonden...

Fermostock is een universeel rekkensysteem op basis van modulaire elementen. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Het kenmerkt zich door een zéér eenvoudige montage, makkelijk onderhoud, héél goede weerstand tegen corrosie, goede stabiliteit en grote flexibiliteit. Fermostock is conform alle productievoorschriften en normen omtrent hygiëne en reinigingsvoorwaarden en voldoet aan de strengste eisen qua duurzaamheid en stevigheid.

NF-voedselhygiëne gecertificeerd

Overal waar hygiënische opslag is vereist vormen de Fermostock rekstellingen het ideale opslagsysteem, van voedingswaren tot farmaceutische producten. Dankzij de afgeronde hoeken en vlakke oppervlakken geniet het Fermostock systeem het NF-voedselhygiëne certificaat, alsook het NSF certificaat.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »