Terug

  • Pharmaceutische kennis
  • Op factuur bestellen
  • Direct persoonlijk contact

Tafelmodel apothekers koelkasten en medicijnkoelkasten

Tafelmodel apothekers koelkasten en medicijnkoelkasten

Medicijnkoelkasten van Liebherr uit de MediLine serie zijn de ideale oplossing wanneer er maar weinig plaats is of wanneer het apparaat onder een tafelblad moet worden geplaatst. Het programma omvat koelkasten geschikt voor onderbouw en optioneel een isolatiedeur. Het dynamische koelsysteem zorgt voor een hoge temperatuurconstantheid. Geïntegreerde alarmsystemen waarborgen een veilige opslag.

De Liebherr-koelkasten voor de opslag van medicijnen voldoen aan de norm DIN 58345. Bij temperatuurafwijkingen of bij stroomuitval waarschuwt een optisch en akoestisch alarm. De veiligheidsthermostaat verhindert het dalen van de temperatuur onder +2 °C. Alle apparaten zijn uitgerust met een potentiaalvrij contact voor doorschakeling van een alarm naar een extern waarschuwingssysteem. Het interieur met de individueel in hoogte verstelbare, stevige roosters kan gemakkelijk worden schoongemaakt en maakt een perfecte hygiëne mogelijk. Zo worden geneesmiddelen permanent veilig bewaard.

 

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »