Professionele verstuivers

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

AROTEC 2

Ieder het zijne – drie inbouwvarianten

Speciaal voor de aromatisering van grotere ruimtes tot 3.000 m³ heeft PRIMAVERA PROAIR de nieuwe professionele verstuiver AROTEC 2 ontwikkeld. De AROTEC 2 kan worden gebruikt als flexibel standalone apparaat en als semivariabel inbouwapparaat met slangafvoer voor aansluiting op het aircosysteem.

Het apparaat wordt geproduceerd door een Duits familiebedrijf dat zich tot taak heeft gesteld alle eisen te vervullen die wij in verband met het gebruiksdoel stellen aan de kwaliteit en de functioneringswijze. De AROTEC 2 heeft een robuuste behuizing van edelstaal en een puristisch-modern design. Het gewicht bedraagt 15 kg en de afmetingen zijn 515 x 303 x 230 mm (h x b x d). Een inschuifbaar handvat maakt het apparaat gemakkelijk te transporteren. Het kan worden gereinigd met gangbare desinfecteermiddelen, wat bijvoorbeeld nodig is in ziekenhuizen om te voldoen aan de hygiënevoorschriften. Een brandveiligheidsrapport van het IBExU-Institut für Sicherheitstechnik GmbH is aanwezig (Prof. Dr. rer. Nat. T. Redeker, hoogleraar brand- en explosiebeveiliging aan de technische universiteit Bergakademie Freiberg).

De AROTEC 2 is uitgerust met een eenvoudig te programmeren, multifunctionele schakelklok: zo kunnen zowel de verschillende tijdvensters voor de aromatisering (bijv. van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, in het weekend geen aromatisering) als de geurafgifte volgens het venturiprincipe (met pauzevensters) worden ingesteld. Het aromatiseren gebeurt dus volledig automatisch. Wanneer een patroon bijna leeg is, wordt dat gemeld via een lichtschakelaar. Na ca. 4 maanden moet de verstuiver worden gereinigd met een speciale alcoholpatroon. Ook dit gaat eenvoudig in zijn werk. Onze PROAIR-handelsagenten helpen u graag bij het plannen van uw installatie. In heel Duitsland kan het onderhoud op locatie worden verzorgd door onze servicedienst.