• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Indeling met ribprofiel

Indelingen met ribprofiel en lengte profielen. de ribprofielen worden aan de voor en achterzijde geplakt en een lengte profiel wordt in de ribprofielen geklikt. Uit te breiden met tussenschotjes.

Indeling met ribprofiel

Al 35 jaar lang heeft het variabele verdeelsysteem van HapoH zich bewezen als een van de meest praktische oplossingen in medische en farmaceutische inrichtingen. De onpraktische vaste indelingen in bestaande laden heeft geleid tot het ontstaan van de variabele, schuifbare schotjes van HapoH.

Dit HapoH verdeelsysteem voor in bestaande laden bestaat uit een ribprofiel dat aan de voor en achterzijde van de lade (aan de binnenkant) wordt geplakt met sterk dubbelzijdig tape. De lengteverdeling van aluminium, worden geplaatst in het ribprofiel met “ribbe” van 1 cm. De lengteverbindingen kunnen dus altijd naar wens worden versteld. Op deze profielen kunnen op elke willekeurige plek schotjes worden geplaatst en tevens kunnen deze traploos worden versteld. De profielen zijn leverbaar in de hoogten 35mm, 55mm, 100mm en 150mm. 

Op elk alumniumprofiel kan een verdeelschotje van de zelfde hoogte worden geplaatst. De schotjes zijn per cm afbreekbaar en kunnen worden voorzien van minikaarthouders.

 

 

De schotjes zijn afbreekbaar tot 2,5 cm. In één lade kan er dus een baan van 3 cm en 17 cm worden gemaakt. De verdeel schotjes zijn leverbaar in dezelfde hoogtes als de profielen