Betaalmethoden

iDeal of op factuur achteraf:

iDEAL

Met Ideal kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 12:00 uur besteld dan heeft u de volgende dag uw bestelling in huis. ( mits de producten op voorraad zijn ). Overigens zijn alle levertijden indicatief. Hieraan kunnen geen rechten verbonden worden.

Op factuur

Bestaande zakelijke klanten kunnen bij ons op factuur bestellen. U heeft dan een betaaltermijn van 14 dagen. Indien u voor de eerste keer bij ons besteld, kan het zijn dat we na uw bestelling contact opnemen om meerdere bedrijfsgegevens op te vragen. De levertijd zal hier uiteraard niet door beïnvloed worden.

U kunt als bedrijf op factuur bestellen nadat we naast het factuur- en leveradres ook het KVK en BTW nummer van u hebben ontvangen. Deze kunt u bij bestellen invullen. 

Wij behouden ons het recht om bij eerste bestellingen van een nieuwe zakelijke klant een proforma factuur te sturen. Wij verzoeken u dan de eerste bestellingen vooraf te betalen.

HapoH kan zonder opgaaf van reden een nieuwe zakelijke klant weigeren om op rekening te betalen.
Dit alles zal uiteraard van te voren gecommuniceerd worden. 

Paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay. HapoH rekent een vast percentage van 1,5% als bijdrage aan de PayPal kosten.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer U Bancontact gebruikt om de bestelling bij HapoH betalen, maakt u geld over vanuit uw bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.