Alle Liebherr professionele koelkasten en accessoires online

In ieder individueel Liebherr apparaat steekt veel knowhow, ontwikkelingswerk – en oog voor het detail. Voordat een apparaat in serieproductie gaat, hebben ingenieurs maandenlang onderzocht en ontwikkeld zodat een hoogwaardig kwaliteitsproduct ontstaat dat voldoet aan alle eisen die worden gesteld bij professioneel gebruik.

Zeer hoge performance
Liebherr koel- en vrieskasten voor professioneel gebruik bieden een perfect koelvermogen, ook onder extreme klimaatomstandigheden. Door het gebruik van zeer moderne onderdelen, krachtige en milieuvriendelijke koelmiddelen en nauwkeurige besturingen blijft de kwaliteit van de bewaarde producten behouden.

Lage verbruikskosten
Door nauwkeurige elektronica in combinatie met het geoptimaliseerde koelsysteem zijn Liebherr apparaten heel krachtig bij een zeer laag energieverbruik. Daaraan draagt ook de doeltreffende isolatie bij, die het koudeverlies effectief verhindert. Daardoor wordt het milieu ontzien en worden lage stroom- en verbruikskosten gerealiseerd.

Servicevriendelijk
Liebherr apparaten bieden u een optimale servicevriendelijkheid met een doordacht concept en kwalitatief hoogwaardige, duurzame materialen. Dat zorgt ervoor dat onze koel- en vrieskasten praktisch onderhoudsvrij zijn en heel eenvoudig te bedienen: perfect voor professioneel gebruik.