Vakverdeelprofielen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Verdeelprofiel / rails met tape
Verdeelprofiel / rails met tape
€5,50Excl. btw

Professionele vakverdeel systemen

Een perfecte schapindeling kan worden bereikt door gebruik te maken van het schapverdeel systeem „HapoH”. Het systeem kenmerkt zich door het verdeelprofiel. Op dit profiel kunnen vakverdelers en accessoires worden geklikt passen bij de perfecta serie. Het profiel zorgt ervoor dat de vakverdelers recht blijven en de niet kunnen verschuiven.

Wat zijn verdeelprofielen?

Verdeelprofielen zijn strips die op schappen geplaatst kunnen worden voor het bevestigen van vakverdelers en accessoires. De profielen worden door middel van tape of magneetband op het schap geplaatst. Ook voor metaaldraad schappen bieden wij een oplossing. De profielen zijn dan uitgerust met stansingen waar drukknoppen door gedruk kunnen worden. Deze drukknoppen houden het profiel vast op het metaaldraad. Kijk in deze categorie onder de verdeelprofielen.

Er zijn ook verdeelprofielen inclusief een barcode-/prijskaartrail. De barcode-/prijskaartrail zijn leverbaar in verschillende etikethoogtes en voor verschillende soorten schappen. Kijk in deze categorie onder scannerprofielen.

Vakverdelers 

De vakverdelers zijn allemaal uitgerust met een inkeping aan de voorkant van de verdeler. De inkeping is ter bevestiging van de verdelers op het verdeelprofiel. Voor extra stevigheid kunnen sommige verdelers ook aan de achterkant worden vast gezet op het verdeelprofiel. Voor vakverdelers die zowel voor en achter worden bevestigd moet u twee profielen op het schap plakken. De vakverdelers van de serie „KD” en „MR” kunnen in diverse lengtes worden afgebroken. De afbreekbare vakverdelers zijn zeer geschikt bij het gebruik van verschillende schapdieptes. Optioneel leveren wij deze verdelers ook met een artikelstopper.

Artikelschuivers

Artikelschuivers zorgen ervoor dat uw artikelen altijd aan de voorkant van het schap staan. Door de schuifkracht worden de artikelen automatisch naar voren geschoven. De schuivers zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Hoe sterker de artikelschuiver, hoe meer kracht de schuiver de producten naar voren duwt. Hoe meer producten / zwaarder de producten, des te sterker moet de schuiver zijn om de artikelen tot voor aan het schap te duwen. Heeft u aan de voorkant van uw schap geen rand waar de producten tegen aan kunnen leunen? Dan kunt u gebruik maken van artikelschuivers met artikelstopper. De stopper zorgt ervoor dat uw producten niet van het schap wordt geduwd.