Tweedehands ladekasten

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

HapoH is specialist op het gebied van gebruikte apotheek ladekasten. Al onze ladekasten worden bij binnenkomst geheel opgebouwd en volledig gereviseerd. Elke lade wordt nagekeken en waar nodig worden reparaties uitgevoerd. Zo bent u zeker van nog vele jaren plezier van een gebruikte ladekast van HapoH.

Hoe werkt het?
HapoH Heeft verschillende ladekasten op voorraad. Dit zijn veelal Willach ladekasten, niet ouder dan 7 jaar en van het nieuwste type, het zogehete FAMA 7007 systeem. Dit klapsysteem zorgt voor een soepele terugloop van de lade en is een ruimte besparende oplossing. De ladekasten worden altijd geheel opgebouwd en eventuele gebreken worden direct verholpen. U moet hierbij denken aan kapotte wieltjes en gebroken bodemplaten. De ladekasten die u bij HapoH aanschaft zijn dus in staat om zeker nog vele tientallen jaren dienst te doen.

Levering:

Onze Willach ladekasten worden gratis geleverd in Nederland. Voor België geldt een toeslag van €250,-Het transport gebeurt op europallets ( 1 europallet per 2 kolommen ) en de staanders worden los vervoerd. Een ladekast van 8 kolommen wordt dus op 4 europallets vervoerd en heeft 9 losse staanders.

Wij leveren zover als de palletwagen kan komen. De pallets worden niet afgeladen indien deze niet door een deur kunnen. Het is dus van belang dat de plek goed bereikbaar is. De losse onderdelen zetten wij op de gewenste plek neer zolang dit op de begane grond is.

Montage:

Wij kunnen tevens de montage voor u verzorgen. Dit zal dan gebeuren door een ervaren apotheek inrichter. De kosten zullen per project verschillen. U kunt uitgaan van een montageprijs van rond de €1.000,- (Dit is slechts een indicatie, deze kosten kunnen anders zijn en worden per project geoffreerd)

De montage is ook zelf te doen. Zie hiervoor de handleiding 

 Montage handleiding Willach FAMA 7007