Reviseren van een Willach ladekast

Reviseren van een Willach ladekast

minuten lezen
HapoH biedt de mogelijkheid om uw ladekast zelf te reviseren aan de hand van de door ons ontwikkeld gereedschap in combinatie met de originele Willach onderdelen

HapoH is specialist op het gebied van gebruikte apotheek ladekasten. Al onze ladekasten worden bij binnenkomst geheel opgebouwd en volledig gereviseerd. Elke lade wordt nagekeken en waar nodig worden reparaties uitgevoerd. Zo bent u zeker van nog vele jaren plezier van een gebruikte ladekast van HapoH.

Hoe werkt het?
HapoH Heeft verschillende ladekasten op voorraad. Dit zijn veelal Willach ladekasten, niet ouder dan 10 jaar en van het nieuwste type, het zogeheten FAMA 7007 systeem. Dit klapsysteem zorgt voor een soepele terugloop van de lade en is een ruimte besparende oplossing. De ladekasten worden altijd geheel opgebouwd en eventuele gebreken worden direct verholpen. U moet hierbij denken aan kapotte wieltjes en gebroken bodemplaten. De ladekasten die u bij HapoH aanschaft zijn dus in staat om zeker nog vele tientallen jaren dienst te doen.

Bij aanschaf van een ladekast kunt u zelf zorg dragen voor het transport en de montage. Wij kunnen dit ook voor u regelen indien gewenst.

Het transport gebeurt op europallets ( 1 per 2 kolommen ) en de staanders worden los vervoerd. Een ladekast van 8 kolommen wordt dus op 4 europallets vervoerd en heeft 9 losse staanders.

De kosten voor het transport hangt af van de grootte van de ladekast en de afstand. Een transport van een 8 zuils ladekast in naar bijvoorbeeld Noord Brabant zal ongeveer €450,- kosten. 

Voor meer info kunt u het beste contact met ons opnemen op +31 35 6227288

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0