Terug

  • Pharmaceutische kennis
  • Op factuur bestellen
  • Direct persoonlijk contact

IceSpy

IceSpy

U wilt uw product zo optimaal mogelijk koelen. Onder de beste omstandigheden voor het product, maar ook rekening houden met bijvoorbeeld het verbruik van uw koelinstallatie. Daarnaast wilt u er vanuit kunnen gaan dat de koelinstallatie zijn werk doet en u er geen omkijken naar heeft. Het IceSpy System 5 biedt de oplossing door uw koelgegevens draadloos en automatisch te registreren.

Het regelmatig controleren van het klimaat binnen uw koelinstallatie is van groot belang. Naast temperatuur is ook luchtvochtigheid bepalend voor kwaliteitsbehoud van uw producten. IceSpy System5 is de ideale draadloze oplossing voor het registreren van temperaturen.

Met een dergelijk systeem worden uw koelgegevens automatisch gegenereerd en gelogd op een PC, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Met het IceSpy System5 heeft u realtime en continuele bewaking van uw koelsysteem. Daarnaast heeft het systeem flexibele alarmopties, waardoor u direct weet wanneer er afwijkende gegevens worden geconstateerd.

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »