Terug

  • Pharmaceutische kennis
  • Op factuur bestellen
  • Direct persoonlijk contact

Willach

Willach
Willach ontwikkelt en produceert efficiënte en kwalitatief hoogwaardige systemen voor het opslaan en uitgeven van geneesmiddelen en medische gebruiksartikelen in apotheken, ziekenhuisapotheken, ziekenhuisafdelingen en gezondheidscentra.

Wij brengen de mogelijkheden van onze klanten in kaart en leveren op basis van een uitgebreide analyse maatwerk waarmee wij onze klanten een voorsprong geven op hun concurrentie.

Willach heeft meer dan 50 jaar ervaring in de internationale zorgsector. Al die decennia hebben wij ons aanbod continu verder ontwikkeld in de richting van modulaire systemen, die inmiddels wereldwijd worden toegepast. 

Wij nodigen u van harte uit om verder te lezen op onze website en te ontdekken hoe de slimme Willach-concepten uw werkproces aanzienlijk ergonomischer en efficiënter kunnen maken. Wilt u weten wat Willach voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »