• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lade indeling ribprofiel en aluminium 55mm hoog

Indeling met ribprofiel en aluminium profiel van 55mm hoog in standaard configuratie
3-baans met 9 dwarsschotjes. Geef de exacte binnenmaat van de lade op bij bestellen. De getoonde houten lade is een voorbeeld en wordt niet meegeleverd.
Max 550 x 550
Levertijd 2-4 dagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lade indeling ribprofiel en aluminium 55mm hoog

Indeling met rib-profiel en aluminium profiel van 55mm hoog in standaard configuratie. Deze indeling is standaard ingedeeld met 3 banen en 9 dwars-schotjes. Zo creëert u dus 12 afzonderlijke vakken.

Elke standaard lade indeling wordt geleverd met twee rib-profielen van 500mm lang. Deze rib-profielen kunt u zelf op maat knippen en aan de voor- en achterzijde van de lade plakken met het dubbelzijdige tape op de rib-profielen.

De op maat gezaagde aluminium profielen schuift u in deze ribprofielen om zodoende een vakverdeling te maken. De bij geleverde tussenschotjes ( 170mm ) kunt u zelf inkorten en op de aluminium profielen klikken.

U kunt de lade indeling per cm verstellen door de aluminium profielen in her ribprofiel te schuiven. De schotjes op het aluminium profiel zijn traploos te verstellen zodat u zelf de juiste indeling kan maken.

De getoonde houten lade is een voorbeeld en wordt niet meegeleverd.Geef bij bestellen de exacte binnendiepte en binnenbreedte van de lade op!  

Een standaard indeling is maximaal 550mm breed en 550mm diep. Voor grotere lade indelingen kunt u het beste contact met ons opnemen. 

 

Specificaties
Breedte: ribprofiel = 500mm
Diepte: max 500mm
Systeemhoogte: 55mm
Standaard indeling: 3 banen met 9 tussenschotjes
Materiaal: Alumnium en Ribprofiel