• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laboratoriumkasten

Wij bieden een selectie van speciale laboratoriumkasten, waaronder chemicaliënkasten of flexibele onderkasten voor stawerkplekken.
Merken

Laboratoriumkasten

Aangezien u met normale kasten doorgaans niet ver komt in een laboratorium, bieden wij u een selectie van speciale laboratoriumkasten, waaronder chemicaliënkasten of flexibele onderkasten voor stawerkplekken. Met onze laboratoriumkasten neemt u altijd het zekere voor het onzekere.

Laboratoriumkasten voor gevaarlijke goederen, chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden
In laboratoria worden verschillende laboratoriumkasten gebruikt om een veilige opslag van de gebruikte chemicaliën en materialen te garanderen. Afhankelijk van de op te bergen goederen, kunt u kiezen uitopslagkasten voor gevaarlijke stoffen,stalen kasten of gereedschapskasten. Laboratoriumkasten zijn meestal gemaakt van roestvast staal, omdat dit corrosiebestendig is en de opgeslagen goederen beschermt tegen vocht en hitte. Opslagkasten voor gevaarlijke stoffen zijn speciaal ontwikkeld om brandbare of bijtende stoffen op te slaan. Ze zijn dus vuurvast en beschikken over speciale sluitmechanismen zodat in geval van brand de gevaarlijke stoffen niet uitlekken. Vatenkasten voor chemicaliën worden gebruikt om gevaarlijke producten in vaten op te slaan volgens de voorschriften. Ze zijn afhankelijk van de gevaarlijke stoffen gemaakt van verschillende materialen. Waterverontreinigende stoffen vereisen onder andere een dichte en verzinkte kast, terwijl licht ontvlambare materialen in laboratoriumkasten met versterkte frameprofielen worden opgeslagen. De webshop biedt een ruim assortiment van laboratoriumkasten in verschillende afmetingen voor uiteenlopende doeleinden.

Veel opslagruimte op een klein oppervlak
Roestvast stalen stellingen bieden dankzij de grote legborden een grote opslagcapaciteit bij weinig benodigde ruimte. Met de basisstelling en verschillende aanbouwstellingen kunnen laboratoriumkasten aan de desbetreffende wensen worden aangepast. De tot de laboratoriumkasten behorende gereedschapskasten bieden ruimte voor grote en kleine hulpmiddelen die in het laboratorium worden gebruikt. Gereedschapskasten met laden maken een overzichtelijke opslag mogelijk. Ze zijn gemaakt van stabiel en weerbestendig plaatstaal, waardoor het draagvermogen van de laden afneemt. Verrijdbare uitvoeringen zijn ook geschikt voor grotere laboratoria, omdat ze probleemloos naar verschillende werkplekken kunnen worden verplaatst. Gereedschapskasten met verschillend grote laden bieden ruimte voor grotere hulpmiddelen die veilig en overzichtelijk moeten worden opgeborgen. Met de ruime keuze uit laboratoriumkasten bij HapoH kunt u elk laboratorium naar wens inrichten.