Liebherr SmartMonitoring temperatuurregistratie

Concentreer u op uw werk en geniet van uw vrije avond met SmartMonitoring van Liebherr. Deze innovatieve oplossing biedt u direct inzicht in alle essentiële statusgegevens van uw koelapparaat en alarmeert onmiddellijk bij eventuele afwijkingen. Daarnaast neemt het apparaat ook belangrijke documentatietaken op zich, waardoor u voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Met slechts één muisklik kunt u moeiteloos gegevens ophalen en delen met auditors of bevoegde autoriteiten.

Laat de zorgen over uw monsters en geneesmiddelen achter u en bespaar kostbare tijd bij het documenteren. Met SmartMonitoring van Liebherr stapt u binnen in de wereld van digitale en geautomatiseerde monitoring en controle van omgevingsparameters.

Digitale monitoringoplossing

Servicegemak in één Dashboard

Met SmartMonitoring biedt Liebherr u op maat gemaakte en uitgebreide oplossingen voor het beheer van professionele koel- en vriesapparatuur.

Ontdek de voordelen:

  1. Volledige Controle: Alle meet- en bedrijfsgegevens, samen met de actuele apparaatstatus, zijn in één oogopslag beschikbaar.
  2. Directe Alarmmeldingen: Wees direct op de hoogte van storingen, fouten, temperatuur- en deuralarmen, evenals eventuele uitval van het apparaat.
  3. Naadloze Documentatie: Houd de temperatuurgeschiedenis nauwkeurig bij en genereer moeiteloos temperatuur-conformiteitsrapporten en HACCP-rapportages.
  4. Efficiënte Serviceaanvragen: Dien serviceverzoeken rechtstreeks vanaf het overzichtelijke dashboard in.

Met SmartMonitoring van Liebherr optimaliseert u niet alleen uw koelprocessen, maar bent u ook verzekerd van directe respons bij eventuele problemen. Ontdek de perfecte combinatie van gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde functionaliteiten voor uw professionele omgeving.

Altijd Overzichtelijk

Beheer slim met SmartMonitoring

Zelfs minimale temperatuurverschillen kunnen een impact hebben op gevoelige monsters, chemicaliën en stoffen. Vertrouw niet op de perfecte temperatuur zonder die te controleren. Met het SmartMonitoring-dashboard hebt u direct inzicht in de actuele meet- en bedrijfsgegevens, alarmmeldingen en de status van uw apparatuur. De intuïtieve gebruiksvriendelijkheid maakt het overal toegankelijk. U kunt de gegevens op elk gewenst moment online raadplegen, waardoor u de zekerheid hebt dat de opslagtemperaturen optimaal zijn voor uw monsters en chemicaliën.

Altijd op de hoogte

Via betrouwbare alarmsystemen

In de Alarmsectie gaat het verder dan alleen het bekijken van waarschuwingen en apparaatalarmen; het biedt ook de flexibiliteit om individuele, apparaatonafhankelijke cloudalarmen in te stellen.

Wat kunt u verwachten?

  • Duidelijk overzicht van actieve en historische waarschuwingen
  • Mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen aan alarmmeldingen
  • Efficiënt verzenden van serviceverzoeken rechtstreeks vanaf het dashboard.

 

Ononderbroken documentatie

Efficiënte Rapporttoegang

SmartMonitoring maakt het eenvoudig om direct in de applicatie temperatuurdocumentatie te genereren, zodat u voldoet aan de kwaliteitsprocessen en richtlijnen. Hierdoor zijn betrouwbare rapporten op elk moment toegankelijk en opvraagbaar.