LEAN in de praktijk

Lean is een filosofie afkomstig van het Japanse Toyota. Het is een systematische aanpak om praktijkprocessen continu te verbeteren om productie, veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en werkplezier naar een steeds hoger niveau te tillen.

De kern van het Lean werken is dat u alleen energie stopt in activiteiten die waarde toevoegen voor de patiënt.

Het uiteindelijke doel is de randvoorwaarden van uw werk zo optimaal mogelijk te organiseren, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw zelf gedefinieerde corebusiness.

L-1-L helpt u graag bij het oplossen van uw knelpunten, zodat de zorg efficiënter, veiliger, slimmer, toekomstbestendiger en vooral weer leuker wordt!

De lade indelingen van HapoH zijn bij uitstek geschikt om uw praktijk aan te passen naar de LEAN werkmethode 

Lean in de eerste lijn wil voorop lopen bij het implementeren van het Lean werken in de eerstelijnszorg in het algemeen en huisartsenpraktijken in het bijzonder.  Het Lean werken wordt de standaard manier van werken in de gehele eerstelijnszorg.

Met LEAN kunnen wij ondersteunen van de eerstelijnszorg in het algemeen en huisartsenpraktijken in het bijzonder, met als doel de zorg efficiënter en toekomstbestendiger te maken. Daarnaast willen wij huisartsenpraktijken op een Lean manier organiseren en aantrekkelijker maken, zodat jonge huisartsen de stap naar praktijkhouderschap eerder durven te nemen.

Klik hier voor meer informatie over LEAN :

http://margarethheuvelingconsultancy.nl/

https://www.l-1-l.nl/