TempCube

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
TempCube Airosensor Starterkit
TempCube Airosensor Starterkit
€388,00Excl. btw
TempCube Airosensor Logger
TempCube Airosensor Logger
€157,00Excl. btw
TempCube Airosensor Credits
TempCube Airosensor Credits
€25,00Excl. btw
TempCube Airosensor Starterkit  extended range (met ijk certificaat)
IJKING + extra bereik
TempCube Airosensor Logger (met ijkcertificaat)
incl. ijkcertificaat
TempCube Airosensor Logger - Extended Range
Extra ver bereik
TempCube Airosensor Logger - Extended Range - (met ijkcertificaat)
Incl. ijkcertificaat
TempCube Airosensor AccessPoint Indoor
TempCube Airosensor AccessPoint Indoor
€210,00Excl. btw

TempCube

Kunt u het geloven? Een datalogger die zichzelf installeert, meetresultaten direct online zet en loggers met een batterijlevensduur van 10 jaar? TempCube is een revolutionaire datalogger. De innovatieve oplossing voor draadloze controle van temperatuur, luchtvochtigheid en beweging. De compacte logger heeft een geheugen van meer dan 15.000 metingen en stuurt zijn data via een access point direct naar een beveiligde internetomgeving. TempCube geeft volledige inzicht in uw distrubutieketen en is voor oneindig veel toepassingen inzetbaar. TempCube garandeert gemak, de beste kwaliteit en minimale total cost of ownership door ongekende duurzaamheid.

Hoe werkt TempCube?

TempCube is toepasbaar op koel- en vriescellen, koelvitrines en stekkerklaarmeubelen. TempCube registreert draadloos temperatuur, luchtvochtigheid en bewegingen. Door de sensor op te hangen op punten (CCP's) die onder controle gehouden dienen te worden, om een gevaar voor de voedselveiligheid te voorkomen, voldoet TempCube aan de norm van HACCP.

De meetprocessen worden 24/7 geregistreerd en kunnen direct geanalyseerd worden op de PC, tablet of smartphone. U bepaalt zelf welke grenswaarden u in wilt stellen en kiest zelf of u een alarm wenst per email of sms. Of u nu wilt meten op 1 plek, meerdere locaties of tijdens transport: TempCube is dé innovatieve en duurzame oplossing voor iedere toepassing.

TempCube credits

Bij aanschaf van de TempCube dient u credits aan te schaffen voor het gebruik van de TempCube datalogger. 

Met een TempCube credit kunt u een jaar lang gebruik maken van een datalogger. 1 credit staat voor 1 jaar meten met 1 TempCube datalogger. Credits worden vooraf betaald, u zit dus niet vast aan een abonnement. Daarnaast is een credit ook inzetbaar als tegoed voor alarm per sms. 1 credit staat dan gelijk aan 40 sms alarmeringen.

 

Voordelen van TempCube

De TempCube is een unieke plug-and-play datalogger. Uiterst innovatief en duurzaam. Maakt u gebruik van TempCube profiteert u van de volgende voordelen:

  • Zelfstandig te installeren.
  • Meetresultaten worden 24/7 geregistreerd en direct online in te zien.
  • Batterij levensduur van 10 jaar.
  • Minimale TCO door ongekende duurzaamheid.
  • Inzicht in uw volledige distributieketen.