• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TempCube Airosensor Logger

1 / 2
Let op: dit product betreft enkel 1 TempCube Airosensor . Wanneer u eerste gebruiker bent dient u naast de TempCube ook een Acces Point en Credits aan te schaffen. Wij bevelen aan om te beginnen met een starterskit. 
Levertijd 1 week
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
TempCube Airosensor Logger

Brochure TempCube

Handleiding : TempCube Credits

 
Kunt u het geloven? Een datalogger die zichzelf installeert, meetresultaten direct online en loggers met een batterijlevensduur van 10 jaar. Ongekend gemak, de beste kwaliteit en bovendien zeer goed betaalbaar. Dit is TempCube, de revolutie in datalogging.
 
Met TempCube heeft u temperatuur en beweging draadloos onder controle. De compacte logger heeft een geheugen van meer dan 15.000 metingen en stuurt zijn data via een zogenaamd ‘Access Point’ direct naar een beveiligde internetomgeving. U kunt via iedere PC, tablet of smartphone direct al uw meetprocessen inzien. Tevens beschikt het systeem over een alarmeringsfunctie per email en/of sms.
 
 

TempCube Credits

Bij aanschaf van de TempCube dient u credits aan te schaffen voor het gebruik van de TempCube datalogger. Met een TempCube credit kunt u een jaar lang gebruik maken van een datalogger. Credits worden vooraf betaald, u zit dus niet vast aan een abonnement. Daarnaast is een credit ook inzetbaar als tegoed voor alarm per sms. 1 Credit staat dan gelijk aan 40 sms alarmeringen.
 
Voordelen van TempCube: 
  • Zelfstandig te installeren
  • Meetresultaten worden 24/7 geregistreerd en direct online in te zien
  • Batterijlevensduur van 10 jaar
  • Minimaal TCO door ongekende duurzaamheid

 

Specificaties
Meetbereik: -30°C tot +70°C
Nauwkeurigheid: 0,4°C
Geheugen: ≥ 15.000 metingen
Resolutie: 0.1°C
Batterij: 1 x lithium thionyl trichloride batterij
Levensduur batterij: 10 jaar
Afmeting: 4 x 2,5 x 3 cm
Gewicht: 250gr
Alarmled indicatie: Geen