• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TempCube Starterkit met 1 logger en 2 credits

De TempCube Airosensor starterskit bestaat uit een Accespoint (ontvanger), één TempCube / Airosensor (logger) en gratis 2 credits!! batterijduur 10 jaar
ALL-IN PRIJS!!
Levertijd 1 week
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
TempCube Starterkit met 1 logger en 2 credits

Brochure TempCube

Handleiding : TempCube Credits

Deze starterskit bestaat uit :

  • 1 x Accespoint ( ontvanger )
  • 1 x Tempcube ( zender / logger )
  • 2 x Credit ( voor 2 loggers, of 2 jaar 1 logger )
  • *De credits worden niet meer fysiek verstuurd. Deze worden door ons geactiveerd.
Om het proces voor temperatuurregistratie te vereenvoudigen is TempCube een uiterst geschikt oplossing. De revolutionaire datalogger TempCube maakt het mogelijk om alle metingen automatisch te laten registreren en digitaliseren. TempCube is de innovatieve oplossing voor draadloze controle van temperatuur, luchtvochtigheid en beweging. De data die gegenereerd wordt zal via een accespoint automatisch naar een beveiligde omgeving gestuurd worden. Door de sensor bij de CCP's te hangen, worden de kritische controle punten continu gecontroleerd en bewaakt. De meetprocessen worden 24/7 geregistreerd. Door middel van een online portaal heeft u met uw smartphone, tablet of PC altijd direct inzicht in de meetprocessen.

 

Grenswaarden instellen

Grenswaarden kunnen zelf ingesteld worden. Zodra één van de grenswaarden overschreden wordt ontvangt men een alarm verzonden per sms of e-mail.

 

Kenmerken TempCube

TempCube is datalogger die zichzelf installeert en heeft een batterijlevensduur van 10 jaar. Ongekend gemak, de beste kwaliteit en bovendien zeer goed betaalbaar. Dit is TempCube, de revolutie in datalogging. De compacte logger heeft een geheugen van meer dan 15.000 metingen en stuurt zijn data via een zogenaamd ‘Access Point’ direct naar een beveiligde internetomgeving. Deze kleine krachtpatser is voor oneindig veel toepassingen inzetbaar. TempCube geeft u tevens inzicht in uw volledige distributieketen. U weet precies hoeveel goederen er wanneer op welke plek zijn. Of u nu wilt meten op één plek, meerdere locaties of tijdens transport.

 

Voordelen TempCube

  • Zelfstandig te installeren
  • Meetresultaten 24/7 geregistreerd en direct online in te zien
  • Batterijlevensduur van 10 jaar
  • Minimaal TCO door ongekende duurzaamheid

 

TempCube Credits
Bij aanschaf van de TempCube dient u credits aan te schaffen voor het gebruik van de TempCube datalogger. Met een TempCube credit kunt u een jaar lang gebruik maken van een datalogger. Credits worden vooraf betaald, u zit dus niet vast aan een abonnement. Daarnaast is een credit ook inzetbaar als tegoed voor alarm per sms. 1 Credit staat dan gelijk aan 40 sms alarmeringen.

Bij deze starterkit krijgt u twee credit2 gratis !!

Bent u eerste gebruiker?

Wanneer u eerste gebruiker bent is het aan te raden om te beginnen met de TempCube starterkit. Om goed van start te kunnen heeft u niet alleen de datalogger nodig, maar ook een Acces Point en 2 Credits. 1 Credit voor de logger en 1 Credit om de logger een jaar lang in te kunnen zetten voor sms alarmeringen. (1 credits = 40 sms alarmeringen)

Specificaties
Meetbereik: -30°C tot +70°C
Nauwkeurigheid: 0,4°C
Geheugen: 14.000 registraties bij stroomuitval
Resolutie: 0.1°C
Batterij: 1 x lithium thionyl trichloride batterij
Levensduur batterij: 10 jaar
Afmeting: 40 x 20 x 30 mm
Gewicht: 100gram
Alarmled indicatie: via email of sms